miercuri, 28 iulie 2010

Cine intelege fetele?

Salut. Sunt o autoare noua la acest blog. de asemenea am blogul Stardoll Chanel. Stim cu totii cat de dificile pot fi fetele. deci sa discutam :)

Toate fetele au un stil diferit. O personalitate diferita. Nu exista om pe acest pamant lafel.
Unele fete sunt ingrijorate foarte tare de cum arata si se aranjeaza foarte des pentru baiteti sau pentru faima. Dar, Dragele mele.. nu este asta totul.. trebuie sa ai o personalitate puternica si sa invingi problemele care ti se arata si sa mergi mai departe. Da, este corect, trebuie sa arati bine, sa te ingrijesti. Cum am mai spus mai sus, fetele sunt diferite iar daca fetei nu ii convine ceva la prietenul ei se enerveaza. Sfat: Nu conteaza daca baiatul are un defect. Conteaza ce e inauntru, nu pe dinafara;)Si da, Fata trebuie sa isi aleaga cu grija tinuta pentru a atrage atentia celorlalti. In legatura cu parfumul, Este cel mai important lucru, el se simte atat de repede, dar daca este foarte aprins sau deranjant lumea te va ocoli si nu vei stii de ce. deci ai grija:) In legatura cu parul. si el este deasemenea foarte important, inainte de al aranja, trebuie spalat cu grija, sampon, balsam si un ulei de par dupa ce termini de spalat parul :)Mai este important sa alegi un aranjament frumos, dragut.. care sa atraga atenita lafel ca tinuta.Nu alunca spre extreme cu frizuri punk sau emo ( la moda ) spun unii. daca iti plac este alegerea ta dar ai grija.. poate lumea nu te va trata ca pe o domnisoara adevarata :)

Relatiile cu iubitul:
Ca sa fii multumita de relatia pe care o ai, atat tu cat si partenerul tau trebuie sa va cunoasteti destul de bine si sa comunicati cat mai mult. Incearca sa nu-l minti si spune-i ceea ce te deranjeaza, dar ai grija la maniera in care o faci. Nu ridica tonul si vorbeste calm, astfel vei avea sansa sa-l faci sa te inteleaga.

Ca o relatie sa fie de lunga durata, nu il presa niciodata si ia-o cat mai incet cu criticile. Barbatilor in general nu le place sa fie criticati, si nici sa li se aduca aminte in exces de lucruri pe care le-au gresit in trecut.

Probabil ca va trebui sa lasi mult de la tine pentru ca relatia sa functioneze, iar astfel, daca si tu lasi de la tine, atunci si el va lasa din orgoliu si sunt sanse mult mai mari ca sa va intelegeti.

Daca ai nevoie de sfaturi pentru despartire, ei bine cel mai important sfat pentru astfel de situatii este sa nu iti para rau. Fara regrete. A fost frumos, dar nu mai este, va ramane intotdeauna o fila de poveste si o mica amintire in inimioara ta.

Daca disperi si incepi sa il stresezi, vei face mai rau. Daca te comporti indiferenta, ai sanse sa repari ceea ce s-a stricat, iar daca nu, privirea sus si mergi mai departe. Gandeste-te ca nu esti singura persoana din lumea asta care a avut parte de o despartire. Cu totii trecem prin astfel de momente. Pe unii ne afecteaza mai multe, pe altii mai putin, unii trecem mai repede peste acest lucru, altii mai greu, dar in final totul se rezuma la un happy ending!

Un comentariu: